1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mese-terápia

PDFNyomtatásE-mail

 

 

 

 

Kedves Vendégeink!

Meseterápiánk folytatódik és szeretettel értesítünk Mindenkit, hogy rendkívüli csatlakozási lehetőséget ajánlunk fel 2 fő számára :) Önismeret magas fokon :) Ha készen állsz, ne gondolkodj! :) Mi szeretettel várunk :)

Csoportos Meseelemzés „Keressük meg kincseinket”

„Lényünket betölti a vadon utáni vágyódás. A kultúra kevés ellenszert tud nyújtani e sóvárgás leküzdésére. Belénk nevelték, hogy szégyenkezzünk, ha ilyen vágyaink támadnak. Hajunkat hosszúra növesztettük és mögé rejtettük érzéseinket. A vadon Természeti Asszonyának árnya azonban továbbra is ott ólálkodik mögöttünk éjjel és nappal. Nem számít, hol vagyunk, a mögöttünk settenkedő árnyék határozottan négylábú” (Dr. ClarissaPinkola Estés: Farkasokkal futó asszonyok)

Szeretettel meghívlak egy utazásra, ahol felfedezhetjük személyiségeinkben rejlő feltáratlan belső értékeinket, lelki kincseinket. Cél: lehetőségeink feltárása, valamint ezen „kincsek” felszínre hozása.

Milyen kincsekre lel a főszereplő vándorlása és küzdelmei során? A mesék megmutatják az utat az életproblémák és konfliktushelyzetek megoldásához. Mindig van kiút, megoldás. Mesék üzenete, hogy a jóság, igazság, szeretet akkor is léteznek a világban, ha néha nem látható. A terápia többek között kihat az életvezetési és párkapcsolati problémák, krízishelyzetek önértékelési problémánk megoldására, életcél, életút megtalálására, szorongásos zavarok kezelésére.Az első alkalomra, gondolatodban hozd magaddal kedvenc mesédet. Az alkalmak egymásra épülnek.

Helyfoglalás telefonon Balogh Andrea meseelemző, 30-9865-475 telefonszámon.

Alkalmaink: folyamatosan

Szeretettel várunk!

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats