1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Alternatív nyirokmasszázs

PDFNyomtatásE-mail


Ajánlott:

· betegségmegelőzésre, fizikai közérzet javítására

· alsó lábszáron kialakuló ödémák, arc- és egyéb ödémák csökkentésére

· cellulit csökkentésére

· legyengült immunrendszer erősítése

· fogamzásgátló szedésekor (lehet nem látható felszaporodott szövetközi ödéma)

· klimatikus tünetek csökkentésére

· premenstruációs szindróma enyhítésére, feszültség enyhítésére

· szénanátha enyhítésére

· betegség utáni felépülés segítésére


Gyengéd, ismétlődő mozdulatokból áll, mely a nyirokkeringés irányát követi. A masszírozás ütemét megfelelő zene biztosítja, mely segíti az Ön tökéletes ellazulását. Illóolajos masszázsról beszélünk, a használt illóolajok a nyirokkeringést segítik és gondoskodnak a relaxált állapotról is.

A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. A vérkeringés és a nyirokrendszer működése élénkül, így aktiválódik az immunrendszer, intenzívebbek sejt- anyagcsere folyamatok. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba.

Csökkenti a cellulitot, a szöveti ödémákat, mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Hat a vénákra is, általános közérzetjavító, relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Rendszeresen érdemes alkalmazni. Akár minden nap is lehet, nincs káros mellékhatása. Ahhoz, hogy látható, tapintható eredményt tudjunk felmutatni, több kezelés szükséges. Egy erősen elsalakosodott testet, vízzel telítődött testrészt nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani.

 

Cellulitmasszázs

Mi nők mennyit bosszankodunk a fürdőruhaszezon beálltával: megint rajtunk a nem kívánt „lovaglónadrág”, a narancsbőr.

Mi is valójában a cellulit ?

Méreganyagok mindig kerülnek a szervezetünkbe, melyek a zsírszövetben raktározódnak. Megnövekednek a zsírsejtek, lassítják a véráramlást és a nyirokkeringést, könnyen felhalmozódnak a káros anyagcseretermékek is.
Nehéz csak fogyókúrával megszabadulni ettől, mert a besűrűsödött, salakanyagokkal telített sejtközi folyadékot sehogy sem tudja nyirokérhálózatunk eltávolítani.
Ezt a problémát segít kezelni a cellulitmasszázs, mely a problémás területeken zajlik, kézi zsírtöréssel kezdődik. Ezt a nyirokáramlás irányát követő kézi, gumiköpölyös, majd gumikefés masszírozás zárja. A kezelés hatékonyságát megfelelő illóolajok használatával fokozom. Jól kiegészíti a fülakupunktúrás és a reflexológiai kezelés.

Rendszeresen érdemes alkalmazni. Az eredmény több kezelés után látható, bár tapintásbeli különbséget kezelés közben is tapasztalhatunk.

Biomasszázs, vagyis valódi nevén szeretetmasszázs.

Hatalmas előnye, hogy NINCS ELLENJAVALLATA. Vannak olyan esetek, amikor a fenti kezelési módok nem alkalmazhatóak (pl terhesség első időszaka, kemoterápiás kezelések alatt stb.)

A biomasszázs (szeretetmasszázs) lényege, hogy testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa. Az energiák kiegyenlítéséről, harmonizálásáról van szó. A szeretetmasszázs feloldja a feszültséget, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést.

Szeretetmasszázs, mert a szeretet gyógyító energiája igyekszik a szervezetben kialakult energiablokkokat oldani – és ez többnyire sikerül is neki. A legjobb az egészben, hogy ez a kezelés akkor is biztonsággal használható, amikor már semmi más nem. Energetikai jellegű kezelésről beszélünk, kizárólag simító mozdulatokból áll.

 

Néhány gondolat a szeretetről:

"A belső szépség az, ami lehetővé teszi, hogy szeresd magad. Ha szereted magad, teljesen önzetlenné válsz."
Tierney Gearon

 

„A szív rettenetesen szeret száj szerint szólani. Szólana viszont csak a száj is oly örömest a szív szerint, úgy régen lakat alatt hordanánk szájunkat.”

G.E. Lessing

"Azok a cselekedetek fejezik ki legjobban a szeretetünket, melyek nem magától értetődőek számunkra." 
Gary Chapman

Borbély Nauzika Reflexológus

Időpont egyeztetés: 06 70 319 58 17

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats