1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

PDFNyomtatásE-mail

Megfigyelted már, hogy gyermekek mennyire kreatívak?

Amikor játszanak, akkor belefeledkezve abba amit csinálnak (odakoncentrálva), megnyílik bennük az a Teremtő erő, amely mindannyiunkban benne van.
Emlékszel még? Amikor régen egy rajzlap fölé hajoltál, megéledt benned egy világ, és amikor rajzoltál a lelked formái és színei kivetültek a papíron.

Szeretnéd újra átélni ezt az érzést s ismét olyan könnyedén, szabadon rajzolni? A tanfolyam végén ide fogsz elérkezni a segítségemmel.

Amikor fenntartjuk magunkban a Teremtő erőnket, a nyitottságunkat, használjuk a jobb agyféltekénket, akkor kiegyensúlyozottabban és harmonikusabban tudjuk megélni a mindennapjainkat is. Ha szeretnéd feléleszteni magadban a Teremtő erődet, újra beizzítani a jobb agyféltekédet, akkor gyere el a 2 napos rajztanfolyamra, mely újra kinyitja, a benned szunnyadó kreativitás szelencéjét.

Időpont: folyamatosan

Részvételi díj: 25.000 Ft,

Jelentkezni az alábbi telefonszámon,   06-20-414-7337 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet. Kérdéseidet is itt várom.

Jelentkezz bátran, én tudom, hogy mindenki tud rajzolni és be is bizonyítom neked!

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats