1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Lézerterápia

PDFNyomtatásE-mail

LÁGYLÉZER TERÁPIA BIOLÓGIAI HATÁSA : Kis energiájú (0,5 – 500 mW teljesítmény) infravörös lézersugárral történik mely számos pozitív biológiai hatással bír. A sejteket határoló sejthártyák működését, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat jelentősen javítva a kezelt szövetek regenerációs képességét fokozza.

A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak, segítik a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Csökkentik a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású.

A megnövekedett ellen-anyagtermelés javítja a szervezet általános védekezőképességét. Az ödéma csökkentés révén csillapítja az izom és ínfeszültségeket, így a balesetet szenvedett beteg igen hamar megszabadulhat a fájdalmától.

Alkalmazása: rosszul gyógyuló sebek, fekélyek valamint zárt izom és ízületi sérülések kezelésében. Az akut betegségek kezelésére (lumbágó, arcüreg gyulladás) elegendő néhány kezelés, egymást követő napokon. A balesetet követően kialakult duzzanatok, fájdalmak már az első kezelés alatt jelentősen csökkennek, sok esetben meg is szünnek.

A hosszú ideje fennálló deformálással, fájdalommal járó krónikus betegségek esetén hosszabb idejű a gyógyulás. Ezek kezelése kúraszerűen, több héten keresztül történik. Egy kezelés ideje betegségtől függően változó, de általában 15 – 20 percet vesz igénybe.

Akut esetben a lézerterápiát nagy dózisban, krónikus problémáknál fokozatosan emelkedő mennyiségben használják. Nincs fájdalom és fertőzésmentes a kezelés. A lézerterápia fájdalom és érintés mentesen végezhető, így nem okozhat sérülést, fertőző betegség nem vihető át más betegre. Nem allergizál, nem okoz sugár- vagy elektromos terhelést, nincs mellékhatása. Egyedül szemünk ideghártyájára, a retinára veszélyes, ezért védő-szemüveget használunk.

Milyen problémákra javasoljuk még?

MOZGÁSSZERVI BETEGSÉG - fájdalomcsillapítás, ízületi-, izom-, inhüvely-gyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás

SPORTSÉRÜLÉSEK - izomhúzódások, zúzódások, vérömlenyek, csonttörés, izom és ínszalag sérülések

BŐR PROBLÉMÁK - ekcéma, bőrgyulladások, övsömör, herpesz, hámsérülések, vágások, égési és fagyási sérülések

ORRBEVILÁGÍTÁSSAL KEZELHETŐS BETEGSÉGEK - megszünteti a vörösvértestek káros összetapadását, javítja a vérkeringést, szerveink vérellátását és jelentősen csökkenti az infarktus esélyét

FOGÁSZATI PROBLÉMÁK - fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás és vérzés, szájnyálkahártya sérülések

FÜLPANASZOK - gyulladások, fájdalom, viszketés, fülzúgás

KOZMETIKAI PROBLÉMÁK - pattanások, gyulladások, ráncok

ALLERGIA, ASZTMA, SZÉNANÁTHA, LÉGÚTI GYULLADÁSOK - tüneteit enyhíti ill. megszünteti

CUKORBETEGSÉG - fekélyes sebek gyógyítása

Figyelem: a lézerterápia alkalmazása nem javasolt az alábbi esetekben! Fontos tudni, hogy a lézeres kezelés nem alkalmazható festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén, illetve rákmegelőző állapotot mutató bőrfelületen. Szintén tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területén. A panaszokat okozó alapbetegség szakorvosi kivizsgálása mindig szükséges a lézeres kezelés megkezdése előtt!

Szeretettel várok minden Kedves Vendéget! Örömmel segítek!

Bejelentkezés: 36 30 365 3025 -

KURKÓ LEA

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats