1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Numerológia

PDFNyomtatásE-mail

"Fontos számomra, hogy a tanításokat alkalmazni is tudjuk a hétköznapokban. Hisz hiába van sok információnk, tudásunk, ha nem vagyunk képesek azt a hétköznapokban működtetni, a saját, a gyermekeink, a családunk, a társadalom javára fordítani!

„Soha nem lehetsz annyira spirituális, hogy ne legyél elég jó földinek!” -Hawaii bölcsesség-"

Mint minden tudománynak a numerológiának is több ága van, én a tradicionális vonalat tanultam, azt használom. Az elnevezés is utal a természetére; numero + logosz = a számok tudománya, nincs benne semmi misztikus... :) Ez egy szimbólumokon, arányokon, aritmetikán, redukción alapuló rendszer. Az ezoterikus filozófiák körébe sorolják… ha megvizsgáljuk a jelentését… ezoter= belső, filozófia= bölcsesség… a belső bölcsesség útját járni talán nem is olyan rossz dolog. Saját tapasztalataimon, tudásomon, látásmódomon keresztül teszem egyedivé a módszert ( erről a főoldal Rólunk/Akik önnek segítenek/Szalai Edit menüpontban részletes leírás olvasható)

Mit adhat az elemzés?

- Személyiség profil: Ez az elemzési forma csak a kérdezőről szól. 1- 1,5 órán át az ő képességeiről, a személyisége fejlesztési lehetőségeiről, az őt segítő szimbólumokról (ételek, szabadidős tevékenység, formák, színek, kristályok…),a tudatos viselkedési forma kialakításról, szokásokról, aktuális kérdésekről élettervről egészségmegőrzésről beszélünk.

- Szinasztria: Párkapcsolat és egyéb emberi kapcsolatok összehasonlítása, melléállítása. Nagy segítség szokott lenni a kicsit elnehezült vagy egészen elmérgesedett kapcsolatok terén egyaránt, mert rávilágít mi a fő problematika, hogyan tudnak kapcsolódnia, mik a közös vállalások, feladatok. Korábbi traumatikus élmények feldolgozásában is sokat segít, a tudatosítás, rálátás, megértés által. (szülő – gyermek kapcsolat, gyermek – szülő kapcsolat, partner kapcsolatok, munkahelyi kapcsolódások)

- Prevenció: Lelki és fizikai egészségvédelem. Mivel anatómiai képlelet is hozzárendelhetőek a számokhoz, így azok rendszerben mutatott aránya, adott helyeken megléte vagy nem léte, utalhat későbbi anatómiai elváltozásokra is.

Nagyon sok és sokrétű információt adhat egy elemzés ennek következtében segítséget adhat még:

- lakberendezésben (nem mindegy, hogy egy gyermek-, egy dolgozószoba egy ebédlőben, tárgyalóban milyen szín-, forma, s egyéb szimbólumokat használunk)

- pályaorientációban (személyiség típusnak megfelelő munka örömet okozhat, segíti a nagy újrakezdéseket)

- névválasztásban (felvegyem-e a férjem nevét? milyen név javasolt születendő kisbabámnak? Fontos: nem javaslok nevet, amit a család hoz, azt átbeszéljük, esetleg betűket javasolhatok, de a döntés minden estében a családé! ♥ A konzultáció a túlzások, komolyabb hiányok elkerülésében ad segítséget.)

- cég brand építésben (a tulajdonos, alapító és a cég nevének energetikája tudja -e működtetni, közvetíteni a szolgáltatás, a cél energetikáját).

Szeretettel fogadom!

Szalai Edit

Numerológus

Tel: 06 20 390 48 60 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Facebook: Numerológia a hétköznapokban

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats