1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Numerológia

PDFNyomtatásE-mail

Fontos számomra, hogy a tanításokat alkalmazni is tudjam a hétköznapokban. Hiába van sok információnk, tudásunk, ha nem vagyunk képesek azt a hétköznapokban működtetni, a saját, a gyermekeink, a családunk, a társadalom javára fordítani!
„Soha nem lehetsz annyira spirituális, hogy ne legyél elég jó földinek!”
-Hawaii bölcsesség-
Mint minden tudománynak a numerológiának is több ága van, én a tradicionális vonalat tanultam, azt használom. Az elnevezés is utal a természetére; numero + logosz = a számok tudománya, nincs benne semmi misztikus... ???? Ez egy szimbólumokon, arányokon, aritmetikán, redukción alapuló rendszer. Az ezoterikus filozófiák körébe sorolják… ha megvizsgáljuk a jelentését… ezoter= belső, filozófia= bölcsesség… a belső bölcsesség útját járni talán nem is olyan rossz dolog. ???? Saját tapasztalataimon, tudásomon, látásmódomon keresztül válik egyedivé a módszer.

Mit adhat az elemzés?
- Személyiség profil: Ez az elemzési forma csak a kérdezőről szól. 1- 1,5 órán át az ő képességeiről, a személyisége fejlesztési lehetőségeiről, az őt segítő szimbólumokról (ételek, szabadidős tevékenység, formák, színek, kristályok…),a tudatos viselkedési forma kialakításról, szokásokról, aktuális kérdésekről élettervről, prevencióról.

- Szinasztria: Párkapcsolat és egyéb emberi kapcsolatok összehasonlítása, melléállítása.
Nagy segítség szokott lenni a kicsit elnehezült vagy egészen elmérgesedett kapcsolatok terén egyaránt, mert rávilágít mi a fő problematika, hogyan tudnak kapcsolódnia, mik a közös vállalások, feladatok.
Korábbi élmények feldolgozásában is sokat segít, a tudatosítás, rálátás, megértés által. (szülő – gyermek kapcsolat, gyermek – szülő kapcsolat, partner kapcsolatok, munkahelyi kapcsolódások)

- Nagyon sok és sokrétű információt adhat egy elemzés ennek következtében segítséget adhat a - lakberendezésben (nem mindegy, hogy egy gyermek-, egy dolgozószoba egy ebédlőben, tárgyalóban milyen szín-, forma, s egyéb szimbólumokat használunk)
- “pályaorientációban” (a típusnak megfelelő munka örömet okozhat, segíti a nagy újrakezdéseket)
- névválasztásban (felvegyem-e a férjem nevét? milyen név javasolt születendő kisbabámnak? Fontos: nem javaslok nevet, amit a család hoz, azt átbeszéljük, esetleg betűket javasolhatok, de a döntés minden esetben a családé! ♥ A konzultáció a túlzások, komolyabb hiányok elkerülésében ad segítséget.)
- cég brand építésben (a tulajdonos, alapító és a cég nevének energetikája tudja -e működtetni, közvetíteni a szolgáltatás, a cél energetikáját?).

Szeretettel fogadom!

Szalai Edit
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats