1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Életvezetési tanácsadás

PDFNyomtatásE-mail

Karrier és életvezetési tanácsadóként az önismereti utadon kísérlek.

Életvezetési kérdésekkel, legyen az párkapcsolati vagy munkahelyi probléma, illetve gyereknevelési kérdésekben fordulhatsz hozzám, pszichoterápiás kezelésre nem vagyok jogosult. A beszélgetéseink alkalmával lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd önmagad működését, ráláss az ismétlődő dinamikáidra és segítségemmel rálelj a saját válaszaidra. Amikor közel vagy önmagadhoz, kapcsolódsz az érzéseidhez, tudni fogod, hogy mire van szükséged.

Kliensem közt egyaránt megtalálható a 18-22 éves korosztály, akik irányokat és erőforrásokat keresnek az induláshoz, a 30-40 évesek, akik az élet számtalan területén küzdenek a napi problémáikkal és szükségük van a segítő beszélgetésekre egy-egy folyamatuk kíséréséhez, ám nem ritka az sem, hogy valaki 50 év felett talál rám, amikor újra gondolja az életét és önmaga is bizonytalan, mire van épp szüksége a továbblépéshez vagy a biztonsága megtalálásához.  Nők és férfiak egyaránt megkeresnek, így az a segítő vagyok, aki a női csoportok helyett gyakran tart párkapcsolati mediációt, egyéni munkában pedig bárkit kísérek, aki mentális értelemben a kompetencia határaimon belül van.

Amikor munkahelyváltásban gondolkodsz vagy válófélben vagy, 15 év kliensekkel együtt töltött munkám azt mutatja, hogy minden esetben segítenek a beszélgetések.

Évek óta úgy dolgozom, hogy az első alkalom beszélgetése díjmentes, ezért a konzultációt követően az érzéseidre hallgatva biztonsággal eldöntheted, hogy szeretnél-e velem egy rendszeres folyamatmunkában részt venni.

Megtisztelsz, ha a bizalmadba fogadsz és megkeresel, köszönettel fogadom, ha ajánlasz azoknak az ismerőseidnek, akiknek szüksége lehet az általam nyújtott támogatói légkörre.


Faluközi Éva

Életvezetési tanácsadó

Amikor segíthetek, fordulj hozzám bizalommal.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

+3620 349 5764

falukozieva.hu


Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats