1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

BORBÉLY NAUZIKA / reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus

PDFNyomtatásE-mail

Borbély Nauzika reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus vagyok.

Kb. öt évvel ezelőtt került az életembe a reflexológia. Akkoriban - még csak érdeklődőként - mentem el egy lánycsóki reflexológushoz. Rövidesen szakkönyvekkel, térképekkel vettem körbe magam, az autodidakta tanulást és a családon, barátokon való gyakorlást a hivatalos képzés követte, végül reflexológus szakvizsgát tettem kiváló eredménnyel. Négy év gyakorlatra tettem szert azóta, hogy talpakkal foglalkozom.

 

Később elkezdtem fülakupunktúrát tanulni, abból is sikeres szakvizsgát tettem dicsérettel.

Közben megtanultam az alternatív nyirokmasszázst, a cellulit- és fogyasztómasszázst, reflexológia-tanárnőmtől a szeretetmasszázst (honlapomon biomasszázsként szerepel). Részt vettem kristálygyógyászat és radiesztézia tanfolyamon, íriszanalízis tanfolyamon.

 

Kedves Olvasó! Szertettel várom Önt természetgyógyászati magánrendelésemen különféle állapotfelmérési módszerekkel, számítógépes talpvizsgáló készülékkel, mosollyal és kedves szóval. Szívesen látom, akár betegségének kezelését szeretné kiegészíteni alternatív módszerekkel, akár ellazulni, feltöltődni szeretne!

 

Mire számíthat?

Amikor Ön először érkezik hozzám, célszerű egy állapotfelméréssel kezdeni. Ez áll a reflexterületek vizsgálatából (talp alapos átmasszírozása, fül, arc megtekintése stb.), orvosi anamnézisek, zárójelentések áttanulmányozásából, szóbeli megbeszélésből, esetleg számítógépes talpvizsgálatból. (Ezért arra kérem, hogy amennyiben betegségével fordul hozzám, hozza magával leleteit, kórházi zárójelentését.) Ezek alapján kiválasztjuk az Ön számára legideálisabb kezelési módszert, összeállítom a terápiás tervet. Előfordulhat, hogy a kezelésnek vannak ellenjavallatai, ennek tisztázására szintén az első találkozáskor kerül sor.

 

Vagy: egyszerűen hátradől az ágyon és átadja magát a pihenés, ellazulás csodálatos érzésének.

Természetgyógyászati magánrendelés, számítógépes talpvizsgálat: telefonos időpontfoglalással

Tel: 06 70 319 58 17    Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.      www.reflexpont.hu

 

 

Reflexológia

Fülakupunktúra

Számítógépes talpvizsgálat

KinesioTaping

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats