1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

SZÁMPOR ATTILA / csontkovács, radiesztéta, energiaterapeuta

PDFNyomtatásE-mail

A hivatásom a munkám, a munkám a hivatásom. Kezeléseimnek egy mellékhatása van: a gyógyulás és vendégeim elégedett mosolya.

Fontosnak tartom, hogy azoknak, akik hozzám fordulnak tudásommal, tapasztalatommal segíthessek akár a radiesztézia, a földsugárzás káros hatásainak kimérése, akár a Mátrix energiagyógyászat módszereivel.

Az energia áramlásával, a földsugárzások hatásaival már egész fiatal koromban is foglalkoztam autodidakta módon. Amikor saját életemben is szükségessé vált az ezzel való komolyabb foglalkozás, tanfolyamokat, el?adásokat, továbbképzéseket hallgattam. Megtanultam részletesen és igyekszem tapasztalataimat nap mint nap bővíteni.

Hiszem, hogy az energiák nagy hatással vannak életünk történéseire, közérzetünkre, egészségi állapotunkra, és vallom, hogy a felelősség viszont minket terhel, hogy ennek mekkora jelentőséget tulajdonítunk.

Szeretettel várok mindenkit!

Amit ajánlok: Csontkovácsolás, Shiatsu, Radiesztézia, Biorezonanciás egészségi állapotfelmérés, Kristálygyógyászat, Fül- és testgyertyázás, Mátrix energiakezelés.

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats