1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

BALI ZSOCA / tánctanár, koreográfus

PDFNyomtatásE-mail

1995-ben születtem Budapesten, már 3 éves koromban otthonosan mozogtam a színpadi világban, mint gyermekmodell. Nem sokkal ezután, 5 éves koromban íratott be édesanyám egy tánciskolába.

Miután világossá vált, hogy fiatal koromhoz képest tehetséges vagyok, elkezdtem több tánciskolába is járni,így lehetőségem volt több táncstílusban is kipróbálni, fejleszteni magam.

Tinédzser koromra már a tanáraimnak hála olyan tudást tudhattam magaménak, hogy 16 évesen megnyitottam első stúdiómat Ferencvárosban. Ez idő alatt számos országos illetve világbajnoki címet szereztem, mint szólista táncos. De ez számomra kevés volt, így komolyabb keretek között is megmérettettem magam, méghozzá a Beat Lovers fiú tánccsapattal a Csillag Születik c. műsorban.

Ezután alakult meg a mostani tánciskolánk, Appril SECRET Section, és még abban az évben Reto-val és a Free Sensation nevű formációval elhoztuk a bajnoki címet Magyarország egyik legrangosabb táncversenyén. 2015-tõl Reto társkoreográfusaként az AppSecret nagy formációjában, a Dark Secretben tevékenykedek.

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats