1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

SZALAI EDIT / numerológus

PDFNyomtatásE-mail

„A sikerek mögötti igazi erő az, amit magamban megtaláltam-valami, ami mindannyiunkban ott van, egy kis darab isteni, aki arra vár csak, hogy felfedezzék.”
Tina Turner

Közel 20 éve foglalkozom különböző ezoterikus filozófiákkal. Azt szoktam mondani, nyitva maradtam gyermek koromról, mivel számomra mindig természetes volt energiákban érzékelni, látni a világot. Volt egy időszak, mikor megtagadtam ezt magamban, melynek következtében nagyon beteg lettem, sok évbe telt míg tudatosan fel tudtam építeni egy szeretetalapú, jól működő minden szinten egészséges életet. Ebben segítettek a tanulmányaim is.
Felnőtt szakápolóként végeztem, majd különböző masszázsokat, természetgyógyászatot, mediációt, EMK-t tanultam, mindeközben tanultam saját (magyar) gyógyító és különböző rokonnépek hagyományairól is.
Sok tanításon, gyógyításon, szertartáson tapasztaltam, hogy összességében minden út egy irányba vezet – a szeretetre tanít, a szeretet felé terel. Mikor megtaláltam ezt magamban, rövidesen bekövetkezett a teljes gyógyulásom is. Sok nagy változás között, a numerológia irányába terelt vissza az élet, 2-2,5 év intenzív tanulással, gyakorlással és útmutató álmokkal megtámogatva lettem egészen biztos abban, ez az én utam. A numerológia, a szimbólumtársítás, jelértés.

Fontosnak tartom, hogy minél több ember jólétben legyen, a mindennapokban tudatában lehessen, így használni is tudja saját képességeit, láthassa mi az ő ajándéka a világnak. Aki a helyén van az életben, boldog, magabiztos, jobban teljesít.
Ebben tud segíteni a numerológiai elemzés, a segítő beszélgetések.

Szalai Edit
editszalai@gmail.com
f: Numerológia a hétköznapokban

Numerológia

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats