1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Aviva Torna

PDFNyomtatásE-mail

Gyakorló Aviva Torna

Mire jó a rendszeresen végzett Aviva-torna Nőknek: Menstruációs fájdalmak megszüntetésére, enyhítésére és a ciklus rendezésére. Petefészek ciszta, PCOS, mióma, polip vagy klimax tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére. Peteérés elősegítésére, az ovuláció serkentésére. Petevezeték elzáródásának, szűkületének oldására, átjárhatóság elősegítésére. Vetélés utáni erőnlét és fogamzóképesség visszaszerzésére. Hormonális eredetű súlytöbblet esetén az optimális testsúly elérésének és megtartásának segítésére. A menopauzával járó hormonális változásokon való átsegítésre, a klimax tünetek megszüntetésére. Saját belső hormonháztartás serkentésével a hormonszint normalizására, a hangulat javítására, a libidó megnövelésére és energikusabbá válásra. Inszemináció és lombikprogram előtt termékenységfokozásra, a beavatkozások sikerességének támogatására, a hormonkezelések mellékhatásainak mérséklésére. Nőgyógyászati műtétek előtt, a regenerálódás támogatására.

Mire jó a rendszeresen végzett Aviva-torna Férfiaknak? A termékenység fokozására a spermiumszám növelésével. A spermiumok mozgékonyságának, életképességének fokozására. A prosztatagondok, prosztata megnagyobbodás megelőzésére, a kialakult tünetek csökkentésére. A potencia gondok megelőzésére és mérséklésére. A stresszinkontinencia kialakulásának megelőzésére, megszüntetésére. Az ülő életmód ellensúlyozására. A vérkeringés fokozására. Emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként, az életminőség javítására.

A gyakorló órákon való részvétel feltétele a 4 órás alaptanfolyam elvégzése. Következő Alaptanfolyam: 2020. február 1. 9:00 - 13:00

Bővebb információ:

Zelei Éva 06 30 202 08 36 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats