1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

AVIVA torna tanfolyam

PDFNyomtatásE-mail

Időpontja: folyamatosan a jelentkezők számától függően

Az AVIVA torna az egyik leghitelesebb női, és babameghozó torna végre Veresegyházon is!

Az Aviva torna felébreszti az alvó hormonrendszert, növeli a libidót!

A torna hatására az altestben háromszoros mennyiségű vér kering, a vérünkben lévő oxigén, vitamin, hormon háromszoros mennyiségben jut el a méhünkhöz, petefészkeinkhez.

A módszer segítségével a gyermekáldás is sokkal hamarabb bekövetkezik. Cisztákat, miómákat tudunk „eltornázni”, elkerülve a kockázatos nőgyógyászati műtéteket.

A menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek miatt a magyar nyelvben banyakórnak, banyaláznak nevezik a nők másodvirágzását. A hormonrendszer szinten tartásával a hölgyek ezt a korszakot tényleg másodvirágzásként élhetik meg!

A tanfolyam vezetője Ágnes a Sziluette Stúdió tulajdonosa és oktatója, Mosonmagyaróvárról jön el hozzánk, aki több mint 350 AVIVA babának boldog“anyukája”!

Részvétel:

- 10 000 Ft/fő

- 15 000 Ft/babaváró pár

Szeretettel várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

Előzetes bejelentkezés szükséges a korlátozott létszám miatt:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel: 06 70 370 14 60

A Sziluette stúdió vendégkönyvéből csak néhány bejegyzést emeltünk ki:

“Sziasztok! Röviden szeretném elmesélni történetemet.

6 hónapig nem menstruáltam, jártam orvosnál is, és tudtam, hogy kisbabát sem várok. Heti kétszer jártam AVIVÁRA és másfél hónap után teljesen visszarendeződött, 28.-29.- napra jön meg, és olyan mintha 20 éves lennék! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert NŐNEK LENNI JÓ! Köszönöm Neked Ági! Kívánok sok-sok boldogságot, kitartást, szeretetet és sok – sok ölelést.

Puszi! N-L Kati”

“Kedves Ági, Ezúton is szeretném Neked megköszönni, hogy a Te segítségeddel és támogatásoddal sikerült 2,5 hónap alatt a lehető legjobb szintre hozni a pajzsmirigy alul-működésemet, így már ez sem lehet akadálya, hogy igazi Nő maradhassak. Köszönöm Neked még egyszer! Az Aviva módszer valóban és orvosilag igazoltan segít minden Nőnek a manapság sokaknál meglévő testi-lelki probléma megoldásában. Ajánlom mindenkinek! Mottóm: "Ágihoz járni olyan mint a jó dopping, imádni fogod, segít minden téren és többé nem akarsz lemondani róla és mindig oda fogsz járni!"

“Sziasztok! 2013 novemberében éreztem, hogy valami nincs rendben, nőgyógyászhoz mentem ahol kiderült, hogy sok apró ciszta van a jobboldali petefészkemben. Ez a következő menzesszel elmúlt, de akartam valami megoldást, hogy ez ne legyen rendszeres. Még abban a hónapban elmentem Ági Győrben tartott Aviva tanfolyamára. Egy darabig csinálgattam is otthon szorgalmasan, de miután panaszaim nem voltak, sajnos ellustultam. Aztán tavasszal egy 16 és egy 20 napos ciklus és egy orvosi vizsgálat után, mely szerint semmi szervi problémám nincs, újra eszembe jutott az Aviva. Nemsokára babát szerettünk volna, ezért megijedtem, hogy most "döglik be a rendszer" :) Az első torna után másnap ovulációs tüneteim voltak, nagyon boldog voltam, és folytattam a tornát heti kétszer. Reménykedtem egy legalább 24 napos ciklusban. Ez már nem következett be, ugyanis még ebben a hónapban, két terméketlen ciklus után, pár avivázással várandós lettem!!! Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire egyszerű, könnyű az egész módszer és milyen sokat segít, mindössze heti kétszer félórával. Köszönöm Áginak és a sorsnak, ami elvezetett az Avivához! Egy soproni 15.hetes kismama”

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats