1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Csakra-Mandala festészet

PDFNyomtatásE-mail

Védikus szakrális művészeti tanfolyam. Beavatás a gyógyító csakra -mandala festészet világába

7 Csakra-mandala megismerése, szerkesztése, festése, használata a lakás védelmére, szankszrit fényhangok.

A védikus Szakrális Művészet magába rejti a Szépművészet, a Bölcsesség és a Meditáció- Jóga legfontosabb elemeit és technikáit, a belső átértékelés és a szakrális kreativitás megtapasztalására. Az érzelmeink képezik a hidat a test és lélek és a végtelen szellemvilág között és a meditatív alkotás a felső világokra való ráhangolódással, igazi belső élménnyé, boldogság és öröm forrásává válik.

Örökérvényű, egyetemes értékeket képviselnek, a kozmikus szimbólumok, csillag mítoszok, és legendák, az Univerzumot teremtő hangrezgések ismereteivel, mind biztos alap az új Galaktikus világban...

TANFOLYAMOK: folyamatosan jelentkezők létszámától függően

Művészeti vezető: Hummel Rozália Ikon festőművész és keleti ősi írások illusztrátora

Életútja:

Született: 1946-ban Budapesten. Festeni 1979-ben kezdett egy belső sugallatra, mely életének egy új fordulatot adott és a lelki kultúra megismerése felé irányította. Hosszú évekig tartó tanulmányokat végzett a világvallások és az ősi keleti bölcsességek terén, és elsajátította a hagyományos festészet technikáját is Radzsasztanban (India) és Bali szigetén.

Kiállítani 1985-ben kezdett Párizsban a “Francia Művészek Szalonjában”, majd folyamatosan kiállított Európa különböző városaiban. Ázsiában: 1989-ben volt első önálló kiállítása. India több városában megismerték munkáját, majd Bangkok, Bali és Szingapurban tanult és mutatta be képeit és tanulmányait.

 


 

 

Illusztrált könyvei közül legismertebbek: “Krisnát elbűvölve” (szanszkrit, hindi, angol nyelven), “Rámcsarítra manasz” (hindi, avad nyelv), “Bhagavad Gíta mindenkinek” (angol nyelv) stb…

Ikonsorozatai az Istenek és Istennők dicsőségéről: “Yamunáshtakam” – Kankroli Máhárádzsa magángyűjteménye, “Rámáyana” – Csitra kut, Szita-Rám templom magángyűjteménye, “Yamuna Istennő ikonjai” – Srí Nathaja templom, Nathadvara  magángyűjteménye stb.

Magyarországon két könyve jelent meg az elmúlt években. Gyönyörűek!!!

Az egyik Világszép Tündér Ilona, a másik Ráma herceg és Szítá hercegnő széplegendája ókori indiai legenda (ford.: Hummel Rozália).


 

 

 


 


 

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats