1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

"Kelj fel Jancsi!" Klub

PDFNyomtatásE-mail

"Kelj fel Jancsi!" - Klub:

Miért éppen "Kelj fel, Jancsi!" ? Valószínű vannak még néhányan akik emlékeznek arra a játékra, melyet nem lehetett feldönteni, bármennyire is próbáltuk, valahogy mindig egyenesbe került. Ez az a képesség ami minden emberben benne van, és amely hozzásegít ahhoz, hogy a kudarcok ellenére is újra próbálkozzunk elérni céljainkat. Van aki erősebb, van aki gyengébb ezen a területen a lényeg, hogy ez a képességünk is fejleszthető.

Látszólag a hétköznapi problémák a mindennapi teendők, a konfliktusok az okok, melyek megkeserítik az életünket, de a megoldás nem az okokban, hanem azok személyes kezelésében van….

A személyiségünk alapkaraktere 4-5 éves korra kialakul, azonban életünk végéig változik, külső környezeti hatásoktól és belső késztetéstől vezérelve.

Hogyan és miért változik a karakterünk?

A környezeti tényezők nap, mint nap meghatározzák az életünket pl: (család, munkahely, lakókörnyezet, társadalmi szerepek, kultúra). Életünkben egyetlen állandó dolog a változás.

Ez a folyamat a személyiség fejlődésében az aktuális körülményekhez és az emberi kapcsolatokhoz való viszonyunkat is jelöli. Ez az alkalmazkodás alakítja érzéseinket, gondolatainkat, cselekedeteinket és szokásainkat.

Változási folyamat: Egyetlen állandó dolog az életünkben

- nem jó, vagy rossz

- lehet építő, vagy romboló

Newton mozgástörvénye alapján a változást előidéző tényezők lehetnek:

- Fenyegetés, fájdalom, vagy félelem

- Remény - Tudatosság

Általában amikor valami változás következik be az ember életében, mindenki egy előre meghatározott folyamaton halad végig.

Sajnos, nem minden esetben lesz felfelé irányuló ez a folyamat. Ahhoz, hogy fejlődésünk töretlen és emelkedő legyen a tudatosságunkat az alábbi szinteken keresztül javasolt erősíteni :

Fejlődés szintjei:

I szint: Érzések, testtudatosság felébresztése: Ezen a szinten kapcsolatba kerülünk az érzéseinkkel, tudatossá válunk testünk jelzéseire. Amint sikerül a túlterhelt elménktől elvonatkoztatni és a testünkre, érzéseinkre figyelni akkor könnyedebben, hatékonyabban tudunk dönteni, cselekedni.

II. szint: Az elvárások, megszokások elengedése: Ahogy tudatosítjuk rögzült cselekedeteinket, alkalmazott gondolkodási sémáinkat és képesek vagyunk új készségek, szokások elsajátítására, akkor nyitottabbá és befogadóbbá válunk a világra.

III. szint: Kapcsolatba kerülés a belső spirituális Énnel: Ahogy sikerül túllépnünk saját EGO határainkat megváltozik az értékszemléletünk, megváltozik az életünk célja és eszközrendszere, az egyetemes emberi értékek kerülnek előtérbe. Természetessé válik a külső és belső harmóniára való törekvés. Egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb működési szintre juthatunk.

A "Kelj fel Jancsi!" Klub kereteiben ezt a változási folyamatot egy zárt támogató közösségben, 2,5-3 órás foglakozások keretében 12 alkalmon keresztül tervezzük segíteni, 2-3 hetes rendszerességgel. A 12 alkalom során többféle módszerrel és technikával dolgozva, mindenki a saját előre felállított céljai mentén halad, vezető és a csoport támogató segítségével.

Kedvezményes fizetési feltételek:

Egyszeri befizetés esetén: 30 000 Ft / 12 alkalom

Kétszeri befizetés esetén: 2 X 16 600 Ft = 33 000 Ft / 12 alkalom

Három részletben: 3 X 12 000 Ft = 36 000 Ft / 12 alkalom

Időpont folyamatosan: a jelentkezések függvényében

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats