1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Reiki tanfolyam

PDFNyomtatásE-mail

A Reiki tanfolyamról:

A reiki gyökerei a régmúltba vezetnek, az eredetet keresve egészen a buddhizmusig mehetünk vissza az időben. A buddhista gyakorlók hosszú évek alatt végzett meditációs, mozgás-légzéses gyakorlatok során azt tapasztalták, hogy elkezdték tudni irányítani és használni az energiákat.

A módszer fejlődése során elkezdtek alkalmazni egy technikát, amit hangolásnak, avatásnak neveznek, minek segítségével mér nem volt szükség sok év gyakorlásra, az utca emberét egy rövid hangolással képessé tették arra, hogy képes legyen magán átáramoltatva használatba venni a minket körülvevő energiákat. Ezeket az energiákat használva képessé váltak önmaguk testi és lelki gyógyítására!

A Reiki Tiszta Csatorna képzésén ezt a képességet Te is megkaphatod! Megtanulod, hogyan használd fel az energiát, hogy felépülj betegségeidből, hogyan tisztítsd meg érzelmeidet sérüléseidtől, fájdalmaidtól, hogyan oldd fel a hétköznapokban rád rakódó stressz káros hatásait!

A technikát használva magasabb energia szintre hangolódva, más szemszögből tudsz életedre és problémáidra tekinteni, más megoldásokat találva változtathatsz eddigi életeden, és azt egy magasabb minőségre emelheted!

Csak Rajtad múlik!

Várlak szeretettel!

Együtt könnyebb!

Moncz Norbert Energiagyógyász oktató

Bejelentkezés: 06/70-360-2466

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats