1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

AREC Sóterápia

PDFNyomtatásE-mail

Az AREC sóterápiát a következő problémák megelőzésére, kezelésére ajánljuk:

Megfázás, köhögés, légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás, fülgyulladás, hangszálgyulladás, asztma, allergia, ekcéma, pikkelysömör, krupp.

Az egészséges embereknek azért is ajánljuk, mert:- erősíti az immunrendszert, - fokozza a teherbíró képességet, - segíti a szmog, illetve a dohányfüst által a tüdőbe kerülő szennyeződések tisztulását.

Egy kúra 5, 10 vagy 20 kezelést jelent, problémától függően. Egy bevezető időszakot követően a felnőttek alkalmanként 40-60 percet, a gyerekek 25-40 percet tartózkodnak a klímateremben.

A légtérben natúr bányasó lebeg, de különleges állapotban: a szemcsenagysága 0,5 és 5 mikron közötti és ionizált. Vagyis nem molekuláris nátriumclorid, hanem nátrium és klór ionok. A szemcseméret azért fontos, mert a sónak le kell jutnia a kishörgőkbe, melyeknek a "bejárati ajtaja" mindössze 5 mikron átmérőjű. Az ionizáció pedig növeli az eljárás hatásfokát. Ezeknek a technikáknak köszönhetjük, hogy valóban mi vagyunk a legjobbak.

Az "AREC"-sóterápia orvostudósok szabadalma (védett hazánkban, Európában és az U.S.A.-ban), akik a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatai alapján elindulva mesterséges körülmények között - az inhalációs teremben - modellezik a sóbányák mikroklímáját, de attól hatszor intenzívebben. (Amíg a sóbányákban egy eredményes kúra teljesítéséhez 20-szor hat óra szükséges, addig nálunk 20-szor egy óra).

A  bizonyíték több ezer gyermek és felnőtt gyógyulása, akik már részt vettek "AREC"-kúrán. Kiváló hatásfokkal dolgozunk: egy 20 kezeléses kúrát követően gyerekeknél 1 évig tartó 80-92 %-os (!) javulás tapasztalható.

A beteg nyeresége óriási: nincsenek rohamok, nem kell injekció, gyógyszer alig-alig vagy egyáltalán nem szükséges, nincs mellékhatás, nincs hálapénz, nincs betegszabadság! A gyermek újra sportolhat és teljes értékű emberré válik. Nos, megéri?

A legjobb szakvéleményeink vannak, többek között a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Kutatásetikai Bizottságától, továbbá Dr. Szilasi Máriától, a Tüdőklinika professzor asszonyától és néhai Dr. Mihóczy László egyetemi tanártól, valamint Dr. Gönczi Ferenc gyermek pulmonológus megyei szakfelügyelőtől. A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium pedig kiegészítő eljárásként javasolja.

Várjuk szeretettel a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Nem fognak csalódni.

Mi a Különbség? A hagyományos inhalációk és az "AREC" - terápia között?

A hagyományos inhalációs eljárásokban a hatóanyag - a só - vízhez van kötve, vízben oldott és azt párologtatva inhalálnak. Ebben az esetben azonban a hatóanyag páratartalma 95 % - tól is magasabb, és ennek köszönhetően a hatóanyag nem jut le a tüdő mélyére - a kishörgőkbe és a léghólyagocskákba, ahol a gyulladt és görcsös állapot van és ahol a betegség gyógyítható - , hanem kitapad a légutak falán.

Az "AREC" - terápiában a só ( natúr bányasó ) egy szem vizet sem "lát". Egy malomban aprítjuk, finomabbra, mint a cigarettafüst, és így küldjük a légtérbe. Így garantáltan lejut rendeltetési helyére. Ráadásul, hogy "cifrább" legyen, még ionizált is, ami növeli a gyógyítás hatásfokát.

A sótéglákból épített inhalációs "kamrákra" pedig nem célszerű sok szót vesztegetni: nincs bennük egy szem hatóanyag sem. (Hacsak nem helyeznek be egy AREC klímagépet). De a sóbányákban sem lenne lebegő só, ha a betegek nem "emelnék" fel a talajról sétálással, játszadozással a bányaművelés során keletkezett és minden éjszaka újra és újra "lepihenő" finom szemcséket.

Eljárásunk feltalálója a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Áraink:

Felnőtt: 1 alkalom: 1 500 Ft

Gyerek: 1 alkalom: 1 200 Ft

- Bérletek:

Felnőtt: 5 alkalmas : 6 000 Ft,  10 alkalmas :  11 000 Ft

Gyerek: 5 alkalmas : 5 000 Ft,  10 alkalmas :   9 000 Ft

 

Bejelentkezés szükséges:  06 70 370 1460

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats