1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Színelemzés

PDFNyomtatásE-mail

A színek csodálatos világa különleges nyelven beszél hozzánk. Gondolatokat, érzelmeket fejeznek ki, segítenek az energetikai hiány kiegyenlítésében.

Amikor valaki kiválasztja (akár aznapi ruhatárából) a színeket, nem is gondolja, hogy az egyrészt tükrözni fogja lelkiállapotát, másrészt vissza is hat hangulatára, érzéseire. A színek rezgéseket hordoznak, amik hatnak a mi energetikai rendszerünkre. A hiányzó színeket bevihetjük életünkbe, valamennyi területen, és már sokat tettünk a harmóniáért.

A színes karkötők segítségével felismerjük azokat a színeket, amelyek hiányoznak az életünkből, és sok esetben a harmóniát és az egyensúlyt megbontva problémákat okoznak. Személyes elemzés keretén belül mindezeket felszínre hozva, elindul egy öngyógyító folyamat. Tudatos használatuk változásokat, gyógyulásokat, eredményeznek az egészségben, személyiségben, jellemben egyaránt.

Minden szín hordoz a rezgéseken kívül testi, lelki és szellemi tulajdonságokat is.

A színes karkötők kiválasztása az ÉRZÉSRE figyelve történik.

Kívánság karkötő:

Ez egy megáldott, több ezer éves tibeti mandalán energetizált, ősi magyar csillagos módszerrel „megbűvölt” karkőtő. Kívánságaink megerősítésére szolgál, amelyet 108X kell folyamatosan ismételni, hogy a gondolatforma valósággá váljon.A 27, illetve 28 gyöngyből álló karkötő a számolásban is segítséget nyújt. Oda-vissza egyenként követve a szemeket: 4 X 27 = 108. A középső szem a Mennyei Atyát szimbolizálja, sosem számolunk keresztül rajta.

A színek rezgéseket hordoznak, energetizáló hatásúak.

Gecsey Enikő Lélekgyógyász, önismereti tréner

Tel: 06 70 370 14 60

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats