1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Számítógépes talpvizsgálat

PDFNyomtatásE-mail


Számítógépes talpvizsgálat, egyedi talpbetét Hogy Ön is JÓL járjon...egy kicsit MÁSKÉPP

Mit kell tudni a vizsgálatról?

Gyors, fájdalommentes, alapos. Önnek csak annyi a teendője, hogy mezítláb az üveglapra álljon, én és a számítógép pedig elvégezzük a többit!

Mit értek az alatt, hogy MÁSKÉPP? A vizsgálat túlmutat a legtöbb helyen alkalmazott 5 perces talpfelvétel készítésén. Természetesen az egyedi talpbetéthez elegendő a talpfelvétel is. Azonban ahhoz, hogy a lábboltozatok helyreálljanak (ha még lehetséges) és a szövődményeket megelőzzük, gyakran többet kell tennünk. Ebben segítek. A talpkép és a helyszíni megtekintés, beszélgetés, vizsgálat alapján az adott lábnak megfelel? talptornát bemutatom, megtanítom, írásos anyagot adok hozzá, segítendő az otthoni gyakorlást. Szükség esetén szakorvoshoz irányítom Önt. Amennyiben érdemes, kiegészítő Schüssler-terápiát javaslok. Közel két év alatt több száz talpképet készítettem, elemeztem. Érdeklődőként kb. 2006. óta, szakvizsgázott reflexológus szakemberként 2010. óta foglalkozom lábakkal. Ezzel a tapasztalattal és maximális odafigyeléssel állok a hozzám érkezők rendelkezésére.

Reflexológiai tapasztalatom is igazolja, hogy sajnos az emberek túlnyomó többségének van lábproblémája és a panaszok hátterében legtöbbször a láb valamilyen statikai zavara áll (lúdtalp, haránt- és hosszanti boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj, stb.) A lábbetegségek nagy része megelőzhető vagy gyógyítható talpbetéttel. A láb megfelel? alátámasztásával elkerülhető a helytelen járás, statikai elváltozás okozta szövődmény (pl. gerinc- és ízületi problémák) kialakulása.

A Podiart Kft. szabadalommal védett eljárásában a talpvizsgáló készülék a talp nyomását optikai módszerrel vizsgálja. Ha valaki mezítelen lábbal egy üveglapra áll, akkor az üveglap másik oldalán a nyomásviszonyokat hűen tükröző rajzolat keletkezik. Ez a rajzolat, mint nyomásponti térkép az alapja a számítógépes talpvizsgálatnak. A kóros nyomásponti elrendezés lábproblémaként fogható fel, és minden lábbetegséghez jellegzetes talpi kép tartozik.
A Podiart talpbetét kezelés célja ennek a hibás nyomásponti elrendezésnek a korrekciója, a megbomlott statikai egyensúly helyreállítása. A talpkép felvétele után képzett szakemberek tervezik meg az adott lábnak megfelelő betét térképét. Ennek alapján készül az egyedi talpbetét.

 

A talpbetét:

- teljesen egyedileg az Ön talpára készül

- puha, természetes anyagokból áll, nem allergizál

- a láb korrekcióját fájdalom nélkül biztosítja, panasz és mellékhatás nélkül viselhető

- eredményesen használható a bőrkeményedések, sarokcsontkinövés, öregbütyök, kalapácsujj kezelésében és megelőzésében

- korrigálja a statikai elváltozásokat, biztosítja a láb optimális alátámasztását

- tartós használata megszabadítja Önt a láb- és derékpanaszoktól

- komfortérzetet biztosít, könnyű, hajlékony

 

A talpbetétet gyártó partnercéghez hasonlóan én is arra törekszem, hogy mindenki érezze azt, hogy a tömegtermékek világában nálunk egyedi elbánásban részesül.

 

Borbély Nauzika  reflexológus

Időpont egyeztetés: 06 70 319 58 17

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats