1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ThetaHealing

PDFNyomtatásE-mail

Energetikai kezelés: a tudatalatti hitrendszerek átalakitása.

A ThétaHealing® egy olyan meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre. Elérjük és fenntartjuk a Théta állapotot, mely az agyhullámok 4-7 Hz-es sávja.

Erre mindenki képes - nap mint nap gyakoroljuk - alvás, álmodás közben.

Théta állapotban tudatosan (nem csak álmok formájában) hozzá tudunk férni a tudatalattink tartalmához. Megtalálhatjuk azokat a rejtett, (a tudatalattink szerint a túlélést szolgáló, ősi, családi vagy gyermekkori, testi - lelki sérülésekből, traumákból, fájdalmas emlékekből adódó) "programokat", mintákat, melyek sokszor "betegségek" formájában jelentkeznek, vagy a háttérből befolyásolják a tetteinket, viselkedésünket, így sokszor akár, olyan érzésünk lehet, mintha nem a saját életünket élnénk, mintha valaki más döntene, cselekedne helyettünk...

Ismerős az érzés?

A ThétaHealing® konzultáció során, megkeressük azt az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, amely az adott nehézséget, életviteli problémát okozza. A traumát, sérülést okozó emlék érzelem tartalmának semlegesítése és a pozitív minták betöltése után, akár azonnali változás állhat be életedben, fizikai, egészségügyi állapotodban.

Mindezt könnyedén, egyszerűen és fájdalom mentesen, egyszerre négy szinten:

1, alap - jelenlegi életed a fogantatástól

2, genetikai - a teljes családi, rokonsági vonal

3, történelmi - az emberiség összes tapasztalatát tartalmazza

4,  lelki szinten történik.

Nagyon fontos: a konzultáció során végig tudatos, sőt "szuper tudatos" leszel és maradsz, minden mozzanatnál szükséges a beleegyezésed! minden változtatást, letöltést engedélyezned kell. Semmi sem történhet az akaratod ellenére, vagy aminek az elfogadására még nem állsz készen.

További információ: Kerekes Gyöngyi  ThetaHealing konzulens

Tel: 06 20 53 53 163

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats